Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 

Kirjepostit

Linnan kirjelaatikoon ovat tervetulleita kaikenlaiset postit, myös mainokset ovat sallittuja.

⇒ Ylläpitäjän saa myös kiinni Keskustan chatistä. Sähköposti ainoastaan hätätapauksiin.

 1  2  3  4  5  6  7  > >> 

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
 

Nimi: Anthony
Kotisivut: http://goldenlights.suntuubi.com/

17.03.2018 12:31
Jumalia, enkeleitä, geenimuunneltuja tai täysin tavallisia ihmisiä. Tervetuloa vuoden 2018 Lontooseen!

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Heidi
Kotisivut: http://carmine.forumotion.eu/t5-30-3-2018-estekilpailut

16.03.2018 14:54
Villit estekilpailut 30.3.2018 Carminessa. Luokkia ristikoista 140cm saakka. Luokissa ruusuke- ja rahapalkinnot!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Aquarius
Kotisivut: http://reniar.suntuubi.com

15.03.2018 22:03
Tervetuloa

Reniar - The Dragon Kingdom on uutukainen, vieraskirjapohjaisena lohikäärmeillä, wyverneilla ja traakeilla pelattava roolipeli Suntuubin syövereissä. Reniarin maailma on kehittymätön ja täysin pelaajiensa käsissä muodostuva. Sivulle on joka tapauksessa kirjoitettu jos jonkinmoisia pohjia ja suunnitelmia tulevan varalle, että pelin tyhjyys ei hämmennä kävijöitä ja mahdollisille liittyjille on selvää, minkälaiseen peliin he ovat astumassa. Peliin on tulossa vielä muokkauksia, mutta pelimaailman pohja on jo valmis valloitettavaksi.

Reniarista vielä sen verran, että pelihahmot ovat vahvasti inhimillistettyjä, ne kykenevät puhumaan, kirjoittamaan, rakentamaan, opiskelemaan ja esimerkiksi tekemään töitä, joten kyseessä ei siis ole mikään villieläinten sivistymätön yhteiskunta. Ei kannata siis pyrkiä peliin hahmolla, joka vain metsästää ja parittelee elämänsä aikana, sillä peli perustuu myös petokseen, suhteisiin, hallintoon, juonitteluun, magiaan ja kaikkeen muuhun kivaan.

Terveisin
Skywalker ja pelaajat :)

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Heidi
Kotisivut: http://carmine.suntuubi.com

15.03.2018 08:45
Carmine - viiden tähden ratsastuskeskus *****
Etsimme työntekijöitä, ostamme puoliverisiä hevosia ja tarjoamme yksityispaikkoja - tervetuloa tutustumaan uuteen ratsastuskeskukseen. Muistathan käydä myös vastaamassa yksityistoimintaa koskevaan kyselyymme?

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

07.03.2018 16:58
Horizon on kirjoittamiseen perustuva sivusto, jonka tarkoituksena on tarjota viihtyisä alusta kirjoitusharrastukselle ja taitojen kehittämiselle. Liittyneille kirjoittajille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat sekä tietenkin mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä ja muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Iitu
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com

03.03.2018 21:35
On kulunut 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta. Ihmiset ovat hylänneet Prypjatin kaupungin ja sen lähimetsät. Mutta aavekaupunki metsineen ei ole asumaton. Ihmisten lemmikit, ja suuren kaupungin kujilla kulkeneet kulkukoirat ja -kissat ovat vielä täällä.

Selviytyminen oli jokaisen mielessä, joten kissat ja koirat päättivät yhdistää voimansa ja taitonsa. Syntyi klaani ja lauma, jotka yhdessä muodostivat Yhteisön. Kuri, säännöt ja rauha vallitsevat, mutta kuinka kauan? Kyteekö Yhteisön sisimmässä kapina vallassa olevia tai jopa koko Yhteisöä kohtaan?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen reipastahtinen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa.

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Ida

26.02.2018 13:15
Hei! Laitoin tallipaikkahakuun ilmoitusta ja ajattelin tulla siitä tänne kertomaan, kun on jo kulunut jonkin aikaa ilman vastausta. Ettet oo käyny kattomassa sitä ja kiireiltäs päättäny lykätä myöhemmälle tms. Mutta jos sä sen hyväksyt, niin mun alotustarina ei välttämättä valmistu ihan heti, kun kone meni huoltoon ja yritän pärjätä jollain ikivanhalla risalla, jossa näppäimistön outouden lisäksi tää sammuu välillä ja sitä rataa. Toivottavasti ymmärrät.

~ Lady Ida

Vastaus:

Hei,

Käyn kurkkaamassa sen pian ja ollut IRL:ssä paljon vaikeita aikoja, minkä takia en ole päässyt jaksanut voinut istua koneelle. Ymmärrän hyvin ja tarina saa ilmestyä, kun saat koneen kuntoon.

R.

Nimi: Assi L.

11.02.2018 15:42
Miksi et käytä foorumia, vaan pitäydyt suntuubin vieraskirjassa? Omistit sitten oman tallin tai olet yksityisenomistaja, hoitaja, tuntilainen tai vaikkapa satunnainen kävijä, käy toki vastaamassa kyselyyni! Olen itse foorumien massakuluttaja ja olisi mahtavaa tietää, miksi juuri sinua ei kiinnosta foorumille liittyminen. Kiitos tuhannesti, jos vastaat, jokainen vastaus on tärkeä! https://goo.gl/forms/8pBt1Y8ZcnQbsQon1

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta ja meillä käytetään molempia :)

R.

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taikaopisto.arkku.net

09.02.2018 12:47
Hei,

Otatteko linkinvaihtolaisia?
Vastaus mielellään myös meidän vieraskirjaan, kiitos.

Vastaus:

Hei,

Kävin vastaamassa teille.

R.

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://kivijarven.suntuubi.com/

08.02.2018 20:49
He(i)ppa!

Tervetuloa 2018 helmikuussa perustetulle Kivijärven yksityistallille. Majoitamme 38 hevosta ympäri vuoden niiden tarpeiden mukaan! Tutustu ja ihastu!

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://aamunsilta.suntuubi.com/

08.02.2018 16:33
Aamunsilta on päivittynyt, ja olemme alkaneet järjestämään tunteja, valmennuksia sekä aina välillä kilpailuja.

3.3. Järjestetään rataestevalmennus, ja tunteja järjestämme joka viikko.

Tervetuloa!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Mercy Lockwood
Kotisivut: http://www.storycroft.w2.fi/?cat=79

04.02.2018 19:42
Muistatko vielä vanhan Storyteller's Connemarasin tilan? Olemme palanneet entistä ehompina pitkältä tauolta. Kannamme nykyään ylpeydellä nimeä Storycroft Stables ja toimintamme on muuttunut hieman aktiivisemmaksi. Kasvatamme yhä ihania connemaranponeja, mutta olemme laajentaneet myös muihin britti-ja irkkurotuihin. Olet erittäin tervetullut kurkistamaan uudistunutta tilaa!

Järjestämme uudelleen-uudelleenavaijaisemme ensi kuussa. Tapahtumaan sisältyy kaikille avoin match show sekä huntingratsastus. Lisäksi toteutamme KRJ:n alaiset tarinakoulukilpailut. Tervetuloa osallistumaan vaikka koko tallin voimin!
Sincerely,
Mercy Lockwood
Storycroft Stables
Wicklow, Irlanti

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta ja kutsusta :)

R.

Nimi: Lucia
Kotisivut: http://pahkinalaakson.suntuubi.com/?cat=39&lang=fi

02.02.2018 17:58
Tervetuloa osallistumaan 11.2.2018 järjestettäviin Hiihtoratsastuskilpailuihin. Mahtuuhan kisakalenteriin leikiten myös toiset kilpailut viikon sisään, joten toivotamme teidät tervetulleiksi myös 14.2.2018 järjestettäviin agility kisoihin!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Kiira
Kotisivut: http://tuikkeenlehto.suntuubi.com/?cat=53&lang=fi​

02.02.2018 12:58
Tervetuloa osallistumaan Tuikkeenlehdon 2.3.2018 järjestettäviin avajaiskilpailuihin, josta löytyy luokkia 60cm-120cm väliltä!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Ida

30.01.2018 21:51
Hei!

Mä oon käyny vakoilemassa tätä paikkaa jo monesti ja jonkinlaisena keskiaika-intoilijana tekee joka kerta mieli liittyä mukaan tänne! Nyt kuitenkin itsekuri petti ja ajattelin liittyä, kunhan saan muutamaan kysymykseen jonkinlaisen vastauksen, joka auttaisi minua hieman eteenpäin.

Elikkäs olisin halukas tuomaan oman hevoseni, jonka kanssa sitten opeteltaisiin näitä keskiaikaisia ratsastuslajeja, mitä täällä enimmäkseen harrastetaan. Mutta en oikein osaa päättää hevosen rotua. Mitkä rodut olisivat siis hyviä tällaisien lajien harrastamiseen? Täytyy sitten kun on sopiva rotu löytynyt, niin metsästää sitten vielä isä ja emä jostain, kun haluaisin hepolle vähän sukuakin vielä..

Sitten, ilmeisesti kerran kuukaudessa tulee ilmoitella itsestään tarinan muodossa, niin kelpaako tarinaksi myös kuva? Taisiis niinkun että se kuva olisi se olemassaolokuittaus? Tajusit varmaan.

Kiitos!

Vastaus:

Hei Ida,

Tervetuloa mukaan! Óman hevosen saa tuoda haun kautta ja keskiaikahömpötykseen barokkirodut (friisiläinen, andalusianhevonen, lusitano, lipizza, murgese, menorquin), jykevämmät kuten suomenhevonen, torinhevonen, clevelandinruunikkp ja kaikenlaiset risteytykset. Sanotaan, että kaikki rodut pärjäävät, mutta korkeassa koulussa barokit vetävät klassisien puoliveristen ohitse huolella.

Saa kirjoitella, piirtää kuvia, runoilla ja kaikkea mahdollista oman hevosen hoitokirjaan. Kaikki ohjeet löytyy tarinaoppaasta, mikä koskee myös omaa hevosta: http://dragonstable.boards.net/thread/54/tarinaopas.

Jos etsit hevoselle isää / emää, niin meidän hevosista saa meilkeinpä täydellisen varsan keskiaikaisiin lajeihin :)

R.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

28.01.2018 12:32
Horizon on kirjoittamiseen perustuva sivusto, jonka tarkoituksena on tarjota viihtyisä alusta kirjoitusharrastukselle ja taitojen kehittämiselle. Liittyneille kirjoittajille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten säännöllisesti vaihtuvat kirjoitustehtävät, erilaiset tapahtumat sekä tietenkin mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä ylläpitäjältä ja muilta kirjoittajilta. Tervetuloa tutustumaan!

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Lady Nanook

21.01.2018 14:28
Nanon uusi esittely:

Nanook tai tutummin Nano on luonteeltaan aika lapsellinen eikä ajattele asioita tarpeeksi, joka näkyy monissa virheissä joita naisenalku on elämänsä aikana tehnyt. Nano on myös uhkarohkea, äkkipikainen ja helposti vietävissä. Nano ei osaa myöskään kieltäytyä, oli tarjous mikä tahansa. Sillä tavoin hän hankki Wallunkin; hän sai tarjouksen puoliverisestä joka oli kirjoitettu oikein kauniisti ja suostuttelevasti jolloin Nanon oli mahdoton kieltäytyä. Niin käy usein myös tallilaisten kanssa.

Ulkonäöltään Nanolla on valkeat hiukset jotka taipuvat harmaan eri sävyihin, hiukset ylettyvät aavistuksen yli rintojen. Hiukset ovat lähes aina auki, mutta välillä myös erilaisilla leteillä tai sekaisella nutturalla. Tytön iho on vaalea eikä se tunnu ruskettuvan edes auringonpaisteella. Nanookin kasvoilla on lähes aina hyvin tumma meikki joka korostaa niin erikoisen värisiä silmiä, kuin kalpeita kasvojakin. Tytön vasen silmä on haalean sininen lähes valkoinen ja oikea tummanvihreä. Läheltä katsottuna vasemman silmän pupillin lähettyvillä on kultainen rinkula. Tytön kasvoilta löytyy lävistykset bridge ja septum ja korvista korvakorut. Nano on harkinnut venytyksiä, mutta päättänyt pitäytyä niistä ainakin hetkisen.
Hänellä on vasemman korvan takana pieni lohikäärme jonka hän on ottanut lähinnä muistutukseksi itselleen siitä, että taikuutta oli olemassa.

Nainen on aivan hurahtanut mekkoihin, niin keskiaikaisiin kuin nykyaikaisiin, mutta mekkoja näkee lähinnä vain juhlissa. Tallilla Nanolla on päällään yleensä mustat farkut, maiharit ja vihreä huivi. Paidat kuitenkin vaihtuvat tiuhaan tahtiin, koska nainen rakastaa ostaa uusia vaatteita. Naiselta löytyy myös ratsastusvaatteita, mutta ne pitäytyvät keskiaikaisessa tyylissä; tummat housut, pitkävartiset saappaat, vaalea paita jonka peittää lähes kokonaan pitkä viitta jossa on huppu. Nanon vaatteet ovat lähinnä tummia sävyjä kuten viininpunaista ja tummanvihreää.

Vastaus:

Muutettu :)

R.

Nimi: ShadowKiro
Kotisivut: http://heritage.fi/

15.01.2018 16:08
Wou miten upoeat suntuubi sivut! Herranjumala. o_O
Ihanaa että jotkut pystyvät panostamaan ja jaksavat opetella. ^^

Vastaus:

Hei,

Oi kiitos todella paljon kehuista! ♥

R.

Nimi: Riri
Kotisivut: http://vrtlehtovaara.boards.net/thread/78/tammikuun-kisaviikonloppu-2018

13.01.2018 10:51
Tervetuloa osallistumaan aivan tammikuun lopulla järjestettävään villiin kisaviikonloppuun Lehtovaaran Ratsutilalla!

VIP on perjantaina 26. tammikuuta. Kilpailemme sekä koulu- että esteratsastuksessa. "Kotisivut" -kohdassa on linkki suoraan kutsuun.

Tervetuloa!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Hunajamarja
Kotisivut: http://finlandia.suntuubi.com

13.01.2018 09:54
Sivusi on nyt listattu Finlandiaan :) Toivon pian linkkiä meille päin.

Vastaus:

Hei,

Kiitos ilmoituksesta ja linkitän heti :)

R.

Nimi: Christa
Kotisivut: http://tallionnenkaivo.suntuubi.com/

12.01.2018 18:52
Kisakutsu!

Talli Onnenkaivo järjestää talviset koulukisat joihin olet sydämellisest tervetullut osallistumaan!
Kisat ovat 28.2.2018 ! Kisat ovat avoimia kaikille!
Tervetuloa mukaan!

Vastaus:

Hei,

Kiitos kutsusta :)

R.

Nimi: Cecilie
Kotisivut: http://elvenlands.suntuubi.com/

12.01.2018 17:38
Olet tervetullut vuonna 2017 perustettuun virtuaalitalliin, joka sijaitsee Amerikan mantereella. Elven Lands mahdollistaa villeimmätkin haaveesi hevosien parissa.
Täällä majoitamme yksityisiä hevosia sekä kasvatamme pienimuotoisesti joitain rotuja.
Elven Landsistä on mahdollista saada vuokrahevonen kisakentille tai sitten aivan sinua varten etsitty tuontihevonen.
Siitos -ja yksityistoimintaa tallillamme on myös, kuten kilpailuja sekä valmennuksia ja ratsastustunteja.

Tervetuloa koko tallin poppoon toivottelemana, harjailemaan, rapsuttelemaan tai hoitamaan hevosiamme.

HUOM! Tallilla on meneillään ylläpitohaku, sillä etsin toista ylläpitäjää aktiivisemman tallin toivossa.
Eli innokkaat ylläpitäjät, jotka eivät pelkää vastuuta tai töitä ovat enemmän kuin tervetulleita Elven Landsin poppooseen. Siellä odottaa hyvä ilmapiiri ja paljon hevosten kanssa puljailua.

- Cecilie

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Data
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

12.01.2018 13:13
Tervetuloa mukaan sisäoppilaitosroolipeliin!

Apollon Boarding School on koulu Kaliforniassa, jossa oppilaat käyvät koulua ja asuvat sen asuintiloissa. Luo hahmoja, opettajia tai oppilaita ja tule pelaamaan draamapainotteista kouluelämää. Ylläpito on aktiivista ja roolipelin lisäksi voit kirjoittaa tarinoita, osallistua kerhoihin ja oppitunneille, luoda tapahtumia ja muokata tavaroistasi juuri sinun näköisiäsi. Erikoisuutenamme ovat statukset, joita saavuttamalla muut oppilaat ja opettajat tunnistavat hahmosi.

En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.

Vastaus:

Hei,

Kiitos mainoksesta :)

R.

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.champion.suntuubi.com/

11.01.2018 17:42
Hei! Pahoittelen viivästynyttä vastausta. Yhteistyö jatkuu edelleen miellelään c:

Vastaus:

Hei!

Ei se mitään ja mahtava kuulla :)

R.

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

11.01.2018 00:22
Hei!
Kävisikö linkinvaihto? Hyvin mielenkiintoinen sivuidea teillä :)

Vastaus:

Hei,

Vastailin teille ja kiitos kehuista :)

R.

 

Final Fantasy 7 - Cloud's Buster Sword

Virtuaalitalli vuodesta 2017  ✠  Sim-game stable since 2017  ✠  Copyright: © © © © © ©

 

Y H T E I S T Y Ö S U O S I T T E L E M M E M U U T A

KirkkojokiSølv, Hemsbury Stables

Camedyr CastleGotham Stable , Zen,

GalaksiViihdelinnaLehtovaara

 

 

 

 

Kittilä, Savage, Savumäki, Pöllökumpu, Seppele, Simora

KotopolkuRósgarður, Rinnstein, Myllykuja, Heljänkoski

Sirppilä, Aittohaara, Orange Wood, Newerra, Otava

Myrtlewood, Hajnalka, Aanivalkea, Sadetanssi

Ratapiha, Hallava, Vaahterapolku, Wolfsbane

Hirttivaara, Jinnilä, Auburn Estate, School In California

Taikaopisto Aurea

Ensemble - Linkkilistalla

Seasons - Linkkilistalla

FinlandiaLinkkilistalla

 

 

 

 

©2018 DRAG7306 - suntuubi.com